AD ALTIJD OKÉ ONDERHOUDSBEURTAD ALTIJD OKÉ ONDERHOUDSBEURT

ONDERHOUD OP MAAT

Voor reparaties, onderhoud en APK bent u bij ons aan het juiste adres. Ervaren autotechnici werken met moderne diagnoseapparatuur om alle storingen te kunnen opsporen en repareren.

Lees verder

AD ALTIJD OKÉ ONDERHOUDSBEURT

AD ALTIJD OKÉ ONDERHOUDSBEURT

Voor reparaties, onderhoud en de jaarlijkse APK bent u bij ons aan het juiste adres. Ervaren autotechnici werken met de modernste diagnoseapparatuur om alle elektronische storingen te kunnen opsporen en repareren. Jarenlange ervaring en deskundigheid staan hiervoor garant. Bovendien combineert de AD Altijd Oké Onderhoudsbeurt vakmanschap met maatwerk, u betaalt daarom niet voor onderhoud dat u niet nodig heeft.

ONDERHOUD OP MAAT

ONDERHOUD OP MAAT

Bij de onderhoudsbeurt worden alle belangrijke onderdelen van uw auto gecontroleerd. Van remmen en banden tot schokdempers en uitlaat. Naast het verversen van de olie, worden, indien nodig, de brandstof- en interieurfilters vervangen. Verder kan uit controle blijken dat een onderdeel versleten is. In dat geval wordt eerst met u overlegd voordat een nieuw onderdeel wordt geplaatst. Zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

EXTRA ZEKERHEID MET DE AD MOBILITEIT SERVICE

EXTRA ZEKERHEID MET DE AD MOBILITEIT SERVICE

Mocht u onverhoopt ergens stil komen te staan, is er gelukkig de AD Mobiliteit Service. Deze kunt u afsluiten bij uw AD Autobedrijf. Deze dienst garandeert 24 uur per dag snelle ondersteuning in geval van pech, ook zijn er mogelijkheden voor buitenlanddekking. In combinatie met de Altijd Oké Onderhoudsbeurt is de Mobiliteit Service vaak zelfs extra voordelig. Uw AD Autobedrijf kan u er alles over vertellen.

DUS ...

DUS ...

  • Vakkundig en maatwerkonderhoud voor uw auto
  • Altijd een prijsopgave
  • Direct op de hoogte van mankementen
  • Inzicht in te verwachten reparaties op korte termijn
  • Gratis APK-keuring
  • 2 jaar internationale garantie op onderdelen en uurloon
  • Speciale aanbieding voor AD Mobiliteit service

Ditters-Schweckhorst

De Hogenkamp 19
7071 EC Ulft
0315-695520
info@uw-autobedrijf.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats

Auto-onderhoud, afspraak of offerte